Koranen om universets oprindelse

Published on February 5, 2011 by   ·   No Comments

Den moderne kosmologi, praktisk såvel som teoretisk, tilkendegiver klart, at hele universet engang ikke var andet end en sky af røg (dvs. en uigennemsigtig meget tæt og varm sammensætning af gasser).

Det er et af de ubestridte principper i almen moderne kosmologi.
Videnskabsmænd kan nu observere nye stjerner, der dannes af resterne af den røg.
De lysende stjerner, som vi ser om natten, var, som hele universet, i den røg. Vores skaber har fortalt os i Koranen:

“Så vendte Han sig til himlen, da den var som røg”
[Fussilat #41 : 11]

Fordi jorden og himlene over os (solen, månen, stjerner, planeter, galakser etc.) blev dannet af den samme røg, konkluderer vi, at jorden og himlene var en samlet enhed.

Så formedes de af denne sammenhængende røg og delte sig fra hinanden. Vores skaber fortæller os i Koranen:

“Ser de tvivlende ikke, at himlene og jorden var en samlet masse, og så delte Vi dem. Og Vi har skabt hvert eneste levende væsen udfra vand. Vil de da ikke tro?”
[Al-Anbiya #21 : 30]

Dr. Alfred Kroner er en af verdens navnkundige geologer.
Han er professor i geologi og formand for afdelingen for geologi ved institut for geologiske videnskaber ved Johannes Guttenberg Universitetet i Mainz, Tyskland.
Han sagde: Når man tænker på, hvor Muhammad kom fra tror jeg, at det næsten er umuligt, at han kunne have vidst noget om ting som universets fælles oprindelse, som videnskabsmænd først har fundet ud af indenfor de sidste få år, med meget komplicerede og avancerede teknologiske metoder, at det er tilfældet.

Han sagde også: En, der ikke vidste noget om atomfysik for fjorten hundrede år siden, kunne ikke, tror jeg, være i stand til selv at komme frem til f.eks., at jorden og himlene har samlet sig.

Tags:

Send til en ven Send til en ven

Readers Comments (0)

Comments are closed.

Relaterede

Seneste indlæg